Referencer

Reference fra Martin Hundevad,

martinhundevad@gmail.com

Jeg har valgt at skrive denne anbefaling og evaluering af Lise-Lotte Fangel Ottesen af den årsag, at Lise-Lotte har sat et væsentligt aftryk i min personlige lederstil og vægt den opmærksomhed hos mig som gør mig i stand til forsat at videreudvikle mit lederskab.

Jeg havde ledelsen af en ingeniørafdeling i Kina gennem periode fra 2009 til 2011 og i den forbindelse ledede jeg også et kost reduktions projekt gennem den kinesiske organisation.

Lise-Lotte arbejdede for mig over en ca. 6-8md periode med længere ophold i Kina. Hendes opgave var at støtten til mig, projekt og den forholdsvis unge organisationen i Kina, samt at opbygge/optimere kvalitetsprocesserne i forbindelse med projektet.

Det udmundet sig i et tæt og for mig meget gavnligt samarbejde, hvor Lise-Lottes personlige og faglige kompetencer løftede organisationen, projekt teamet og ikke mindst jeg personligt til at yder det maksimale under til tiden vanskelige og kaotiske miljø . Hvorfor Lise-Lotte har væsentlig aktie i den succes som organisationen, projektet og jeg opnåede i Kina over de 2 år.

Jeg har lyst til at liste nogle af de særlige personlige og faglige kompetencer jeg har observeret Lise-Lotte bisidder og som jeg har haft gavn af.

Nærvær

-Lise-Lotte har en uovertruffen evne til at være til stede i nuet og fokuser på personen hun ønsker at forstå. Hun formår at sætte sig ind i personens sted og se situationer fra dennes perspektiv uden af drage hastige konklusioner og dermed lukke for at se helhedsbilledet.

Brede

-Lise-Lotte har gennem sin personlige nysgerrighed og interesse for det ukendt udviklet en menneskelig brede der omfatter kulturel indsigt, person karakteristika og organisations dynamik indsigt. Dette gør beslutningsgrundlag langt bedre til gavn for hende og i vores fælles projekt, organisationen og jeg personligt.

Engagement

Lise-Lotte motiveres efter min vurdering bedst af arbejde hvor hun direkte kan ser hendes bidrag bringer værdi til organisationen som helhed og allerhelst også direkte til kollegaer/medarbejdere. Lise-Lotte sætter altså ikke sig selv i centrum men derimod investerer hun gerne i teamet for at opnå målet. Lise-Lottes evne og lyst til at engagere sig hænger altså direkte sammen med de emner og områder hvor hun kan se der er mulighed for forbedringer.

Coaching

Lise-Lotte har stærke faglige kompetencer til at udøve coaching på flere niveauer. Jeg har selv haft fornøjelsen af at modtage coaching fra Lise-Lotte, mens jeg var i Kina. Det som kendertegner Lise-Lotte’s kerne kompetencer indenfor coaching er hendes evne til at lytte upartisk og ikke forudindtaget samt evnen til at sætte sig i personens sted. Derved rammer hendes coachene spørgsmål langt bedre plet og sætter de rigtige processer i gang hos den der modtager coaching.

Kreativitet

-Lise-Lottes åbenhed gør hende i stand til at holde egne ideer åbne længe og blander dem gerne med andres ideer. Derigennem fremstår hendes kreativitet og ideer langt mere mangfoldig og leder til bedre løsninger. De gælder i organisationsudvikling, procesoptimering, projekter, ledelses mv.

Jeg vil med andre ord varmt anbefale Lise-Lotte til at hvem det måtte have bruge for ovennævnte kompetencer og jeg står ligeledes gerne til rådige for at uddybe ovenstående.

martinhundevad@gmail.com

Med Venlig Hilsen

Martin Hundevad

Forandringer med helheden for øje